Menu
×

Termeni si conditii

      conditii inchirieri auto Craiova

      Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.RentOK.ro implica acceptarea Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor.

www.RentOK.ro este administrat de CARPULSE S.R.L. România cu sediul în Craiova România, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr J16 / 2548 / 2017, CUI RO38260300.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții. precum și orice modificări ale site-ului www.RentOK.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată CARPULSE S.R.L are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: informare, trimitere newsletter, oferte promotionale, publicitate, comunicări comerciale, etc.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare societatii noastre pentru realizarea scopurilor indicate anterior. Refuzul dvs. explicit face ca adresa de email sa nu mai fie folosita pana la o noua manifestare de vointa din partea dvs.

Conditii inchirieri auto Craiova

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator. şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: societatii noastre si imputernicilor acesteia.

Daca doriti să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de societatea noastra. atunci introduceti adresa de email in fereastra de pe site si bifati casuta aferenta.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de posta electronica a societatii noastre). De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa autoritatii de reglementare si justiţiei.

CONDITII INCHIRIERI AUTO CRAIOVA

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare:

Pentru a putea cumpăra de pe www.RentOK.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastră pe website-ul nostru.

În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

În situația în care considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Preț și modalități de plată:

Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției.

Plata produselor se efectuează în numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.RentOK.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date,. este proprietatea S.C. CARPULSE S.R.L., sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.RentOK.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail hello@RentOK.ro

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra. în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

Conditii Inchirieri auto Craiova Rent a Car Craiova Aeroport

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi:

1)  Dreptul la informare (art.12)

2)  Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3)  Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4)  Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6)  Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilitati privind produsele

S.C. CARPULSE S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 34/2014, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Schimb/Returnare produs “

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizata;
d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
e) catalog;
f) telefon cu interventie umana;
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
k) posta electronica (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

conditii inchirieri auto Craiova

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. CARPULSE S.R.L. România. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. CARPULSE S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.RentOK.ro.

conditii inchirieri auto Craiova Rent a car Craiova aeroport

Conditii Inchirieri auto Craiova Rent a Car Craiova Aeroport

ADRESA CONTACT

CARPULSE SRL
CUI 38260300
Adresa: CRAIOVA Dolj str. C-tin Iotzu nr.1
+40729258200

Thomás Torres - RentOk - rent a car
Ótimo serviço! Precisei alugar um carro de última hora para uma viagem a trabalho e o atendimento foi excelente! Ótimos preços e fiz tudo em inglês.
Thomás Torres
Thomás Torres - RentOk - rent a car
Ótimo serviço! Precisei alugar um carro de última hora para uma viagem a trabalho e o atendimento foi excelente! Ótimos preços e fiz tudo em inglês.
Thomás Torres
inchirieri masini Rentok Craiova

Copyright 2017 | Seomagic.ro RentOK.